perjantai 10. elokuuta 2018

Kesä kahvit

 Rakastan kahvilakulttuuria. Kahviloiden tunnelmaa ja ylipäätänsä kaffittelua. Melkein kaikkiin elämänasioihin, hyviin ja huonoihin kuuluu olennaisesti tuo musta juoma.

Silloin kun oot ollut leikkauksessa ja saat ensimmäisen kahvikupin pitkän paaston jälkeen, se kun olet rakastunut ja pyydät toista iltakaffille. Hautajaiskahvit. Ristiäiskahvit. Sairaalan kahvikone migreenikohtauksen jälkeen, kanttiinin kahvit lääkärikäynnin jälkeen. Take away ennen tentin alkua.kesäkahvit ulkona Iltapäiväkahvit, kahvit kipukohtauksen jälkeen. ja tietenkin ne parhaimmat eli aamukahvit.
 Kuvituksena Langin kauppahuoneessa juodut kesäkahvit. Lämpimästi paikkaa suosittelen. Harmi kun en enempää kuvia taltioinut, mutta kaikin puolin ihana kahvila. Ihana maalaisromanttinen miljöö kukkineen ja posliinikuppeineen, hyvä valikoima ja ystävällinen palvelu!  ja kyllä, tarkoituksella jättänyt kahvinloiskeet pyyhkimättä, koska kelläpä ei vähän loiskuis joskus. 

Alkuviikon olin Oulussa rakkailla siskoilla kylässä. Samalla tuli tsekattua sisarusten uusia asuntoja, jotka kasvattivat taas sisustusinspiraatioita. 
Eilen tulin Oulusta Raaheen ja koitettu aloittaa myös terveellisimpiä ruokatapoja murun kans. Jospa tällä  kertaa onnistuttais, yritys ainakin kova. 

Mistä asioista haluaisit lukea blogissani? Mistä aiheista kirjoittaisin mielipidepostauksia?
Ehdotuksia siis saa laitella! :) 

2 kommenttia:

  1. Ihanat kupposet! Ja tuo kahvila pitäisi kyllä testata. Kirjoitappa siitä, mitä luet. Jos luet lehtiä, niin mitä lehtiä. Entä kirjoja, millaisia? Tai mitä tv-ohjelmia seuraat? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen lämpimästi (Y) Kiitos ideasta, laitetaan toteutukseen :D

      Poista