torstai 15. maaliskuuta 2018

Suloinen suihkuhetki

 Onpas ollut vaikeat pari päivää. Kova väsymys ja voimattomuus ollut koko kehossa ja mielessä. Jospa alkaisi helpottaan pian. 
Tässä postauksessa keskitytään kuitenkin arjen pieneen luksukseen, saippuoihin! 
Kuten läheiset tietää, rakasta kaikenlaista kosmetiikkaa ja sen testaamista. 
Sain testattavaksi Premiumsaippua.fi  verkkokaupasta aivan suloisia saippuoita ja shampoita ja pari muutakin juttua. Vaikka päivät on ollut muuten harmaita, on pienet suihkuhetket tuonut piristystä päiviin.  Tässäpä esittelyt ja kokemukset tuotteista!
Kaikki kokemukset ovat omia ja aitoja mielipiteitä tuotteista.
 Olinkin bongannut nämä jalkascrubit kyseisen yrityksen sivuilta ja blogeista. Kyseessä on siis jalkoille tarkoitettu kuorivat saippuat. Sain testaukseen Vaahtokarkin tuoksuisen scrubin joka tuoksui ihanan makealle ja raikkaalle. Omat kantapääni ovat olleet järkyttävässä kunnossa, joten tuli todellakin tarpeeseen. Laitoin vatiin lämmintä vettä ja hioin tällä jalkapohjat. Toinen puoli oli karkeampi jolla sai helposti kantapäät sileäksi ja toisella puolella innostuinkin  kuorimaan ihoa sääriin asti. Tämä oli kyllä ihana tuote, toimiva mutta hellävarainen.
Äitikin haaveili omasta tällaisesta, ehkä äitienpäivälahjaksi ;)

 Paketista paljastui myös Konjac- kasvosieni.  Tällaista sientä olen aikaisemminkin kokeillut, mutta edellinen on jo sen verran käytetty ja kulunut, joten uudelle olikin jo tarvetta. Kyseessä on siis 100% luonnollinen konjac kasvin juuresta tehtyt kasvosieni. Sieni mm, syväpuhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Konjac- sieniä on myynnissä eri ihotyypeille, itselläni testissä oli kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu sieni. Tykkäsin käyttää sientä kasvojenpuhdistuksen yhteydessä, yhdessä kasvojenpesu aineen kanssa.
Kastelin tuotteen lämpimän veden alla, odotin hetken, puhdistus aine sienelle ja eikun kasvoja pyörittelemään.  Kasvoille tuli puhdas ja raikas tunne, ja iho tuntu ihanan pehmeällä. Testaan nyt käyttää sientä päivittäin ja katsoa toimiiko tuote ihoni epäpuhtauksiin.

 Sitten päästäänkin itse saippuoihin!  Ylhäällä kaksi ihanan vaaleanpunaista, hoitavaa saippuaa. Nämä on siis tarkoitettu ihon puhdistukseen. Saippua sisältävät erilllaisia 100% luontaisia, hoitavia öljyjä kuten jojoba ja avokadoöljyjä. Tuotteet ovat säilöntäaineettomia ja eivät sisällä synteettisiä öljyjä. Paljon hyviä puolia siis!  Sain testattavaksi mansikan ja marjaunelman tuoksuiset saippuat.. Saippuat vaahtosivat ihanasti mikä itselle on tärkeää niin saippuoissa ja shamppoissakin. Mansikka tuoksui mielestäni hieman paremmalta, mutta marjaunelmakin toin ihanasti tuoksua iholle. Ainoana miinuksena näissä on käsiteltävyys, kun meinaavat liukua käsistä. Mutta käytössä olevat molemmat ja tuovat kyllä suloisia tuoksuja suihkuhetkiin.


Sitten shampoo paloihin. Nämä olivat ehdottomasti mun lempituotteita.  Nämä shampoo palat sisältävät myös kaikenlaisia hyviä ominaisuuksia kuten, kosteuttaa, hoitaa päänahkaa, ja tekee hiuksista tuuheammat. Nämähän on myös luonnonystävällinen valinta, kun ei synny muovipullo jätettä. Kokeilin ensiksi piparminttu-teepuu shampoota, ja aluksi hieman epäilin peseekö nämä kunnolla omat rasvoittuvat hiukseni. Ja kyllähän ne pesi! Tuote vaahtosi ihanasti ja helposti, tuoksui ihanalle ja pesi hiukset puhtaaksi. Päänahka jäi myös ihanan raikkaan ja jopa viileän tuntoiseksi josta tykkäsin kovasti. Tämä taisi nosta lemppari tuotteeksi minun tukalleni!

Toissapäivänä testasin Lime- Kookos shampoota, ja tähänkaan ei tarvinnut pettyä. Rakastan kookosta kaikissa sen muodoissa, ja tämä jättikin ihanan tuoksun niin tukkaan kuin kylppäriinkin. Toimivia tuotteita siis.
Tykkään myös siitä että tuotteet on helppo nakata vaikka sinne sairaalakassiin, eikä tarvi pelätä että, kaatunut shampoo pullo sotkee toilettilaukun.

Olipa ihana testata ja keskittyä välillä muuhunkin kuin kipuun ja sairauteen. Suihkuhetket ovat kyllä niitä pieniä arjen iloja. Etenkin se tunne kun on maannut kaksi päivää kipuissaan sängyssä ja sitten jaksaa raahautua suihkuun ja lotrata ihanantuoksusilla tuotteilla. Tykkään!

Kiitos Premiumsaippuat.fi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti