maanantai 24. joulukuuta 2018

Hotelli yö ja kosmetiikka uutuuksia

 Vihdoin sain laitettua muutamat kuvat kamerasta koneelle, joten nyt pientä kurkkausta mun ja pikkusiskoni pari viikkoa sitten viettämään hotelliyöhön. Mulla on siis pitkään ollut tarkoitus viedä mun pikkusisko Päivyt hotelliin, rentoutuun ja viettämään yhteistä aikaa. Päippä on ollut niin paljon tukena ja auttanut arkisissa jutuissa, joten oli todellakin minilomansa ansainnut.  

Hotelliksi valikoitui Labland Oulu, lapin lumoa henkivä hotelli. Itselle hotelli oli ennestään tuttu, mutta pikkusiskoni oli täällä ensimmäistä kertaa.
 Jos pientä hotelli arviointia tähän heittää niin hotellin sisustus ja tunnelmallisuus oli ehdottomasti parhainta, mitä mun käymissä Oulun hotelleissa oli nähty.  Huone oli ihanasti sisustettu, viltteineen ja kultaisine poron sarvineen. Itse hotellissäkin näky lappi teema, niin porontaljoineen kuin aamupala pöydässäkin. Aamiainen oli hyvä, tosin ei ihan tavanomainen sellainen. Tarjolla oli mm,  leipäjuustoa, kuusenkerkkäjauhetta, erilaisia kalaruokia, mustikkamehua, savujuustoa.. Mutta kaikkihan tietää hotellin aamupalat, niissä on sitä jotain. Plussaa oli vielä kun kahvikin tarjoiltiin pöytään ja joulunaika näkyi ihanasti mm, glögitarjoiluna. 

 Tarkoitus oli saada rentoutua raskaan syksyn jälkeen ja viettää sitä niin sanottua laatuaikaa oman siskon kanssa. Oltiin otettu huone missä oli kylpyamme ja siellä viihdyttiinkin sekä yhdessä että erikseen. 

Sain tuossa ennen joulua testattavaksi Dermosilin uusia joulupakkauksia, joista nyt molemmat pääsivät matkalaukkuun mukaan.  Ensimmäinen pakkaus oli nimeltään Senja, ja tästä tykkäsin kyllä kovasti. Pakkaus sisältää matkakoossa  Shampoon ja hoitoaineen sekä suihkugeelin ja vartalovoiteen sekä kauniin punaisen lahjapakkauksen.  Näissä tuoksui puolukka ja sopivat erityisen hyvin joulunaikaan, mutta myös talveen.  Näistä kyllä aidosti tykkäsin ja onhan nämä nyt älyttömän söpöjä purnukoita. Plussaa pakkaus sai myös käytännöllisistä purkin korkeista. Nämä pääsivät myös meidän perheen joulusaunaan. 

 Toinen lahjapakkaus nimeltään Lempi sisälsi viittä erilaista voidetta. Mukana oli Tyrnikäsivoide, sensitive käsivoide, täyteläinen vartalovoide, Vitamin E ihovoide sekä classic jalkavoide.  Nämä purkit olivat myös matkakokoisia ja tulivat kauniissa sinisessä lahjapakkauksessa. Näitä testailtiin siskon kanssa myös pitkin minilomaa, ja omaksi suosikiksi valikoitui Classic jalkavoide, joka tuoksui ihanan raikkaalle ja tuntui jaloissa viileältä. ( vihdoin jaksoin rasvata jalkojakin)  Myös tyrnikäsivoide oli ihanan tuoksuinen ja nopeasti kuivuva, joten se sai multa erityispisteet.  

Pakkaukset saatu Dermosililtä kokeiluun. Kiitos!

Mutta näin kosmetiikan rakastajana ja uusien purnukoiden testaamisesta tykkääjänä oli ihana saada testailla tuotteita ihan kunnolla, ihanissa olosuhteissa. Hotelissa oli siis yleinen sauna tila ja uima allaskin jossa käytiin illalla. Tosin itse en uinut, oli sen verran kylmää vettä altaassa, mutta sisko polski minunkin puolesta. Saunatila oli myös ihanan tunnelmallinen ja kaikki tarvittavat asiat löytyivät. Erityismainintana ihanan raikas jäinen sitruunavesi löylyjen jälkeen!



 Tässä rakas seuralaiseni,  tärkein ja rakkain pikkusisko Päivyt <3 
Aamiaisen jälkeinen glögihetki ja vieraskirjaan kirjoittaminen. 

Vaikka edellisten viikkojen tapahtumien takia oma fiilikseni ei ollut parhaasta päästä, niin meni meidän minireissu kuitenkin hyvin.  Mikä sen parempaa kuin syödä hyvin,  lillua kylpyammeessa ja nukkua puhtaissa, pehmeissä lakanoissa. Aamupalaa ja seuraa unohtamatta.  Suosittelen kyllä kaikkien nipistävän rahoistaan talteen pienen osan ja käyttävän sen tavaroiden sijaan hotelliyöhön. 

Nyt olen viettänyt Joulun aikaa kotikotona perheen kanssa.  Surullisten uutisten keskelle tuli onneksi iloinenkin uutinen, kun minusta tuli pienen prinsessan kiitollinen täti vähän ennen joulua, kun isosiskoni sai joulun lapsen. <3 

Alkuvuosi tuo mukanaan paljon muutoksia ja sen mukana monenlaisia tunteita käsiteltäviksi.  Katsotaan miten asiat järjestyy ja etenee. Voi olla että Blogin puolella voi olla hiljaisempaa tai sitten ei, mitään en uskalla luvata. Joka tapauksessa ihanaa joulunaikaa ja jaksamisia kaikille tulevaan vuoteen! 

1 kommentti: