maanantai 28. tammikuuta 2019

Lukeeko kukaan enään blogeja?

Pitkästä aikaa blogin parissa. Tässä miettinyt lähi aikoina blogin kohtaloa, jatkaa vaiko lopettaa?  Ajatuksia ja postaus ideoita pää on kyllä pullollaan, mutta riittääkö virta kirjoitteluun ja onkohan ihmisillä kiinnostusta blogin lukemiseen.

Nykyään vloggaaminen eli videokuvaaminen on noussut suosioon ja jättänyt blogit hieman omaan varjoonsa.  Itsekkin seurailen paljon vlogeja youtuben puolella, mutta toisaalta tykkään edelleenkin lukea ja seurata blogeja. 

Itse koen kirjoittelun olevan enempi oma juttu, joten ainakaan toistaiseksi en lähde videoita kuvailemaan. Haluaisin muuttaa blogin ulkoasua, mutta oma osaaminen ei riitä kummoisiin muutoksiin, joten luultavasti mennään samalla linjalla kuin ennenkin. Katsotaan jos jotain pientä fiksausta saisin aikaiseksi.

Muuttunut elämäntilanne on tuonut mukanaan toisaalta uusia ideoita blogin suhteen, toisaalta taas kirjoittaminen on tuntunut vaikealta kaiken muutoksen keskellä. Ideoita kuitenkin on ja varsinkin öisin kirjoittelen mielessäni monet postaukset ajatuspilvelle.

Tässä vähän listattuna ajatuksia mitä blogi voisi jatkossa sisältää.  Pääpaino säilyy kuitenkin ennallaan, kivun kanssa elämisessä, eli arkea ja juhlaa, kipujen siivittämänä.  Tärkeää itselle on kirjoittaa rehellisesti siitä miltä oikeasti tuntuu ja miltä oikeasti elämä näyttää kroonisen kipusairauden kanssa.  Toisaalta haluan yrittää löytää ja tuoda elämän positiivisia puolia esille sen mitä tässä tilanteessa se on mahdollista. 

-My day - postaukset ( normaali arkea, kahvista kipuihin) 

- Mielipidepostaukset 

-  Kipuun liittyvät ( kokemuksia, ajatuksia, pohdintaa)

- Sisustusjuttuja ( uuteen kämppään muutto) 


Mitäs mieltä olette, löytyykö siellä ketään joka blogia seurailee? 

ja jos löytyy, niin toiveita blogin sisällön suhteen saa laittaa. Esimerkiksi mistä aiheista haluaisitte mielipidepostauksia? 


Nyt lisää kahvia ja kohta päivän ensimmäisille päiväunille! 


4 kommenttia:

  1. Minä seurailen!🙋 Ja kaikkia nuita listaamiasi asioita luen kyllä.

    VastaaPoista
  2. Sun blogi löytyy kirjanmerkeistä, aina käyn vilkuilee onko tullu postauksia😄

    VastaaPoista