perjantai 29. marraskuuta 2019

Perjantai

 Perjantai, Black Friday. Heräsin tänään seiskan aikoihin, illalla valmiiksi ladattu kahvi tulille ja kone auki.  Aamu uutiset telkusta ja pari kuppia kahvia. Koska olin illalla päättänyt et jos kivut ei pahana niin menen salille, ja sain ku sainkin sit lähdettyä. Hyvä olo ei fyysisesti salin jälkeen taaskaan ollut, mutta tyytyväinen olo siinä mielessä että sain käytyä.
 Salilta tullessani kävin hakemassa postiluukusta paketin ja tsekkaamassa Lidlin tarjonnan. Mukaan tarttui myös Lidlin Liedellä lehti, jossa näytti olevan kivoja ruoka ja leivontaohjeita. Rakastan kauppojen ilmaislehtiä hahh.


Postipaketista paljastui Premiumsaippuat.fi kaksi uutuustuotetta. Oon kyseisen verkkokaupan tuotteita ennenkin käyttänyt ja näyttänytkin täällä, joten oli mukava päästä testaileen näitäkin.

Heti kotiin tultua meninkin suihkuun ja päätin kokeilla tuotteita.

Shaving Soap  kuulosti heti siltä, että tuota pitää päästä testaan. Kyseessä on siis palasaippua, joka soveltuu niin sheivaukseen kuin parran ajoonkin. Mulla oli testissä kokumvoi, teepuu ja kataja saippuapala. Tuotteella on ihoa hoitavia ja rauhoittavia ominaisuuksia ja esimerkiksi teepuu öljyn antibakteerinen vaikutus vähentää tulehdusriskiä.

Hieroin saippuapalaa kosteisiin käsiin ja siitä käsien kautta iholle. Saippuasta tuli ihanan kermaista vaahtoa, joten terä liuku iholla kivasti. Tuotteessa oli melko mieto tuoksu, joka oli tässä tapauksessa plussaa. Iho tuntui pehmeältä ja puhtaalta, joten  "normaalia" suihkugeeliä ei tarvittu. Tätä tulee käytettyä varmasti seuraavallakin kerralla, kun sheiveriin tartun!

Helmi Hoitoainepala 

Pala shampoita olen käyttänyt jo hetken aikaa, mutta hoitoainepalaa en ole ennen testannut. Helmi hoitoainepala on kookosöljy pohjainen hoitoaine, joka soveltuu kaikille hiustyypeille. Tuote sisältää mm. parsakaaliöljyä, joka helpottaa hiusten sähköisyyttä ja tekee hiuksista pehmeät ja sileät ja kokumvoi puolestaan kosteuttaa ja vahvistaa hiusta. 

Aluksi epäilin olisiko hoitoainetta vaikea levittää hiuksiin, mutta tästä hoitoainepalasta tuli kevyttä, vaahtomaista ainetta joka levittyi helposti hiuksiin. Hetken vaikuttamisen jälkeen huuhtelin hiukset, aluksi ne tuntuivat nahkeilta, mutta kun tarpeeksi hyvin huuhteli hiuksista tuli pehmeän oloiset. Hiukset eivät myöskään jääneet mitenkään tahmeiksi vaan tuntuivat puhtailta ja harjaaminen oli helppoa. Taidan ottaa hoitoainepalan mukaan vkl reissulle, niin pääsevät siskotkin kokeilemaan :) 

Nyt odottelen että hiukset kuivuu kokonaan ja sitten päikkäreille. Iltasella olisi tarkoitus käydä tädin murun kanssa kaupoilla vähän kierteleen ja nauttiin joulun tunnelmasta, poitsu kun rakastaa joulujuttuja. Huomenna puolestaan lähdetään siskojen kanssa Jyväskylään suvun naisten perinteisiin pikkujouluihin.

Tunnelmallista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti