lauantai 25. tammikuuta 2020

Tammikuu

Tulin maanantaina kotikotiin Oulusta, jossa olinkin nyt "pitemmän pätkän". Tammikuu on kohta taputeltu ja jälleen kerran laihduttaminen aloitettu. Jospa tämä olisi se viimeinen kerta kun kyseisen kirouksen aloitan.

Aamuisin oon herännyt siinä kasin pintaa ja keittänyt aamukaffet. Kotona pitää myös hyödyntää lehtitarjonta ja siinä samassa höpötellä isukin kanssa ajankohtaisista uutisaiheista. 
ja koska oon järkeistänyt syömisiäni niin aamupalaksi on mennyt kaurapuuroa. 
 Tiistaina mulla oli terapia ja varattiin myös lääkäriaika maaliskuun alkuun.
 Koitan tehdä mahdollisimman paljon ruokaa aina ku oon kotikotona, joten tiistaina tein ruuaksi kesäkurpitsa-porkkana paistosta, keskiviikkona  oli pinaattikeittoa ja munia ja torstaina nuudeliwokkia. 

Keskiviikkona käytiin isukin kanssa sauvakävelylenkillä ja sekä kävi mummolla päiväkahvilla.

Torstaina aamusiivousten jälkeen iskikin pääkipu, jonka seurauksena myös selkä sai omat säteilynsä. Päivä meni pitkälti makoillessa, mutta illasta sain kun sainkin ajeltua pitkästä aikaa autolla ja käytettyä äitiä kirjastossa. 

Perjantainakin kivut ottivat suurimman osan vähäisestä energiasta, mutta iltaa kohden onneksi vähä helpotti. Illalla käytiin äiskän kanssa puolestaan pieni iltakävely. Onneksi saatiin vähän lunta, jotta ei näyttäisi niin keväältä. Kevät aurinko kun jälleen lisännyt ahdistuneisuuden tunnetta..
Nyt mennäänkin jo lauantain aamussa. Tänään tarkoituksena olisi siivota ja käydä ulkona tai jumppailla youtuben tahdissa. Lisäksi nukkua pitkän päiväunet ( kyllä, tää väsymys on edelleen käsittämätöntä) ja illalla perinteisesti saunoa. 

Huomenna menenkin sitten takas  Ouluun ja ehkä siskon synttärikaffeille. ja sitten lähteekin jo tammikuun viimeinen viikko käyntiin.

Rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti