sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Pieni hemmotteluhetki

Pienet hemmotteluhetket. Niin tärkeää ,niin "terveellekin" mutta etenkin  sairastavalle ihmiselle.
Itsenä hyväksymisestä ja myötätunnosta puhutaan nyt paljon kipupolillakin. Siitä miten antaa itselle aikaa arjessa, muistaa kuunnella itseään ja etsiä voimavaroja arkeen. Välillä tämä kaikki tuntuu kuitenkin haastavalta.

Viime kerralla toimintaterapeutin kanssa mietittiin pieniä asioita mitkä tekee arjesta edes vähän parempaa. Kahvikupposten ja päiväunien jälkeen mulla tuli kauneuden hoito ja siihen liittyvät jutut mieleen. Vaikka en mikään pinnallinen ihminen mielestäni ole ja esimerkiksi suurimmaksi osaksi olen ilman meikkiä, niin kauneusjutut, putelit ja purkit on mulle "mukavaa kevyttä hömppää" joiden avulla joskus saa hetkeksi kivun siirtymään vähänkään taka-alalle tai ainakin piristämään päivää.

Viimeksi kun olin sairaalassa kipeänä, niin muistan kun kiva oli, kun mieheni toi omia kosmetiikkapurkkejani eli shampoota ja hoitoainetta, suihkugeeliä, ja kasvorasvaa, sairaalan
vaipalta haisevien rasvojen ja saippuaiden sijasta. Vaikka kauneudenhoito ei eka asia ole mielessä kipeänä tai varsinkaan sairaalassa.  Mutta kyllä minua ainakin vähän piristää vaikka sitten se kookoksen tuoksuinen suihkugeeli sairaalan pesuhetkessä.


Pitemmittä puheitta itse aiheeseen. Sain Maybeautilta ihanan kosmetiikka yllärin.
Eli The incredible kasvonaamiota. Blogeja kun seurailen, olin näitä nähty muissakin blogeissa ja kiinnostukseni heräsi tuotteeseen.

Koko viikon oon kärsinyt kuumeesta, flunssasta ja jatkuvasta pääkivusta. Ajatukset ovatkin lähinnä sängyn ja vessan välissä. Eilen kuitenkin oli illalla hetken olo helpompana (kiitos lääkkeen ja kaurapussin) niin päätin vihdoin kokeilla näita Face maskeja.

Sain testiin kuusi kpl kasvonaamiota, jotka oli yksittäispakattuja. Ilokseni mukana oli myös kasvonaamio sivellin, jolla oli helppo levittää tuote kasvoille.  Kasvonaamio lupasi poistaa mustapäitä, ehkäistä aknea, poistaa rasvaa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa.
Juurikin niitä asioita mitä oma ihoni kaipaakin.

Kasvojen pesun jälkeen levitinkin kasvoille tuotteen, savimaista ja tahmeaa, mutta iholla ihanan viileän tuntoista. Sain myös miesystäväni kokeilemaan tuotetta ja sivelin myös hänen naamansa mustaksi. Kasvonaamion annettiin vaikuttaa 30-45 minuuttia, jonka ajan käytin täysin kyllä lepäämiseen. Vaikka naamio kuivui iholle, se ei kuitenkaan kiristänyt ikävästi niin kuin monet savipohjaiset naamiot.

Erilaista tässä naamiossa oli se että sitä ei pesty normaalin tapaan pois, vaan se "revittiin" ihosta. Ah naamio lähti hyvin ja jotenkin koin sen repimisen terapeuttiseksi hommaksi. :D
Ja kyllähän siihen lähtikin ihosta kaikenlaista epämiellyttävää, osa pienistä kasvokarvoistakin!
Iho tuntui pehmeältä ja tasaiselta, eikä yhtään kiristänyt naamion jälkeen. Mieskin tuumasi että onpas hyvä olo kasvoilla, joten näytti näköjään toimivan silläkin. Positiivinen fiilis jäi siis tuotteesta. Parasta varmaan olisi kun käyttäisi säännöllisesti kerta viikkoon, niin isompiakin tuloksia voisi tulla.
Tässäpä vielä linkki Lisää sanakirjaan kotisivuille mistä näitä tuotteita voi siis tilata.https://maybeauty.fi/

Tämä taas muistutti että pitäisi enempi pitää pieniä, kotitekoisia hemmotteluhetkiä. Niin itselle kuin toisillekin. Sytyttää pari kynttilää, keittää iltateetä ja nakata kasvonaamio kasvoille. Ihan luvan kanssa köllötellä hetki ja koittaa päästää hetkeksi irti kaikista ressaavista asioista.


 

Sellaista tällä kertaa. Syyskuuhunkin jo kalenterinsivu vaihtunut. Tässä kuussa onkin erilaisia sairaalareissuja ja hoitojuttuja tiedossa. Osastojaksoa ja kivunhoitoa.

Voi olla että jatkossakin saattaa jotain kosmetiikka aiheisia postauksia ilmentyä, fiiliksien mukaan :)



Lämpimät kiitokset Maybeautille tästä mahdollisuudesta!


1 kommentti: