tiistai 26. syyskuuta 2017

Helpotusta Herbinalla

Pari päivää siitä ,kun pääsin sairaalasta ketamiini infuusiosta, niin postilaatikkooni oli tullut postin saapumis ilmoituksia kaksinkappalein, joten pyysinkin miehen kurvata saman tien postiin, että pääsen hakemaan pakkaukset.

Ilokseni sain ihania tuotteita Herbinalta sekä pari juttua ruohonjuuresta. En maltannut olla testaamatta tuotteita jo samaisena iltana, ja mies saikin kuulla illan arvosteluita kasvorasvasta vartalovoiteeseen :D. Herbinan tuotteet on mulle osittain tuttujaki, mutta sain myös testiin sellaisia mitä en oo vielä päässyt testailemaan.

Luvassa siis kunnon kosmetiikka arvostelu postausta!

 Tätä ihanan tuoksuista kasvorasvaa mulla löytyikin purnukkakätköistä. Tässä ehdottomasti parasta on ihana tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas. Muuten rasva melko normaalin kasvorasvan oloista, mutta kelpotuote päivään kun päivään. Samaisena iltana kun sain tuotteet oli pakko kokeilla myös 3in1 kasvonaamiota, joka olikin erilaista kuin yleensä käyttämäni naamiot Tätä pystyy käyttämään joko minuutin pikanaamiona, kolmen minuutin kosteuttavana naamiona tai sitten yön yli olevan "Super"kosteuttajana. Ajatus siitä että yön yli pitäisin kasvonaamiota naamassa ei tunnu oikein  mieleiseltä, mutta pika kasvonaamiona tämä kyllä toimi. Naamio oli melko väritöntä ja rasvaisen tuntuista. Ihoa ei siis kiristänyt yhtään naamion jälkeen. Kuivaihoiselle varmasti hyvä tuote!  Omalle norsunaamalle kaipaisin ehkä hieman "järeämpää"mutta tätä naamiota voi käyttää vaikka useamman kerran viikossa saamaan iholle lisäkosteutusta:)
 Sitten tämä kaksikko. Herbinan ruusuvettä löytyykin kotikotoa useampikin pullo. Tuttuun tapaan näissäkin tuotteissa tuoksu on mitä ihanin. Sen vuoksi näitä tekeekin mieli läträtä enemmän kuin tarvitsisi. Kasvovesi ei mielestäni hirveästi puhdista ihoa, mutta raikastaa kyllä ihoa. Lisäksi tuotteen pitäisi rauhoittaa, tasapainoittaa ja kosteuttaa ihoa. Omasta kokemuksesta näistä allekirjoittaisin ainakin rauhoittamisen,ja sen että ihoa ei punoita. Tarpeeksi hellävarainen siis. Enempi kaipaisin kuitenkin puhdistavampaa tuotetta.
Toinen kaksonen on Herbinan puhdistumaito, joka lupaa puhdistaa hellävaraisesti meikin ja ihon epäpuhtaudet.  Tämä tuote löytyy pöydältäni täällä sairaalassa. Tuote on ihanan vaaleanpunaisen väristä ja jälleen kerran hyväntuoksuista. Meikkiä kuitenkaan tuote ei mielestäni kunnolla puhdista. Sopii enemminkin niille päiville puhdistukseen kun meikkiä ei ole ollut tai sitä on ollut vain vähän. Iho jää kuitenkin pehmeäksi, joten tätä on tullut käytettyä joka ilta.
 Ja lisää purnukkaa. Mango Spa sarjan- tuotteita. Ihanan isokokoinen purnukka vartalovoidetta, riittää kosteuttamaan tämänkin kokoisen norsukropan. Voiteessa on mm,manteliöljyä joka ravitsee ihoa ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Tätäkin testasin ja tykkäsin kyllä. Plussaa siitä että tuote kuivas nopeasti ja ei jättänyt ihoa tahmaiseksi. Täytyy tunnustaa laiskuuteni vartalon rasvaamisessa, mutta ehkä näin talven tullessa sitä taas jaksaisi ryhdistäytyä. Tuoksu on mangomainen, hieman erilainen kuin edellä mainituissa tuotteissa, mutta silti ihanan raikas.
Herbinan vartalon kuorinta voide. Tämä tuli kyllä niin tarpeeseen, edellinen kuorinta-aine kun loppuiki viime suihkukerralla. Tässä vartalonkuorinnassa parasta on se, että tämä lupaa samalla puhdistaa ihoa. Suihkugeeliä ei siis erikseen tarvita. Tätä kerkesin testaamaan vain käsille, mutta odotan että kuiva kroppani pääsee testaamaan tätä tarkemmin. Ensivaikutelma ehdottomasti hyvä! :)


Ja sitten. Taisin löytää lempparituotteeni. Herbinan kauneusöljyn! Tämäkin on Mango Spa sarjaa ja tuoksuu raikkaalle. Olen ollut vähä skeptinen öljyjen kanssa, kun olen niiden ajatellut olevan liian rasvaisia tai jopa limaisia. Mutta tämä oli kyllä varsinainen löytö. Tätä pystyy siis laittamaan niin kasvoihin, vartaloon kuin hiuksiinkin. Olen kokeillut tätä sekoittaa myös tavalliseen kasvovoiteeseen, jossa se toimii kasvoilla mielestäni parhaiten. Iltaisin olen valellut tällä kuivat kantapääni ja sipaissut tuotetta myös kuiville latvoilleni. Tämä löytyy myös  omasta sairaalakassistani. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Lisäksi tykkään pumppupulloista.
Viimeisenä vielä Herbinan 48h lempä antiperspiranttia,joka lupaa 48h suojaa. Tuoksuu hyvälle ja helppo levittää. Miinusta tulee kuitenkin siitä että kuivuminen kestää ja pito ei kuitenkaan paras mahdollinen. Tätä olen kuitenkin nyt sairaalassa päivittäin käyttänyt ja näihin olosuhteisiin ollut oikein toimiva perus dödö.

Sellaista sepustusta tällä kertaa. Olipas erilaista kirjoittaa välillä muustakin kuin kivusta, vaikka se takaraivossa koko ajan muistutteleekin olemassaolostaan. Tälläiset kosmetiikkajutut kyllä piristävät päivää ja tuovat vähän myös luksusta sairaalaolosuhteisiin.

Nyt olen siis kahden viikon osastojaksolla oyssissa, toinen vk meneillään. Toivotaan että jotakin selviäis jatkoa ajatellen. Viikonlopuksi onneksi tiedossa ihanan kylpyläminiloma rakkaan kanssa.

Lämmin kiitos Herbiinalle tuotteista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti