tiistai 5. helmikuuta 2019

Sauna ilta siskon kanssa

 Viikko edennyt jo tiistai iltaan. Sunnuntaina oli melkoinen härdelli päivä, kun tuotiin muuttokamat Ouluun. Onneksi mulla oli perheen jäseniä muuttoapuna niin kaikki sujui jouhevasti. Käytiin sitten yhdessä vielä syömässä Valkeassa ja sitten meninkin veljelleni yöksi, kun hänen luonaan hoitelen tätin murua vielä parisen viikkoa.

Mutta palataanpa kaiken muuttohässäkän keskeltä lauantai iltaan kun olin kotikotona, ja päätettiin siskon kanssa pitää sauna ilta, vähän pitemmän kaavan mukaan. Aamupäivästä alkoi mieli tekeen molemmilla leipoo cookies keksejä, joten sitten leivottiin. Ja tuli kyllä hyviä, voi olla et irtokarkkien suklaakarkit taikinan seassa vaikuttivat asiaan. 

Keksien jälkeen mentiin sitten saunomaan. Aateltiin vihdoin testata Premium saippualta saatuja tuotteita. 
 Ensinnä saunaan mennessä hieroiltiin Kukkatarhan suolakuorintaa ja ai että tää oli ihanaa. Kerrankin kuorinta jossa oli tarpeeksi hienoa, mutta kuorivia "kiteitä" joten tuntu että kuollut ihosolukko oikeesti lähti ihosta. Myös siskolleni, jolla atooppinen iho niin tämä kuorinta sopi hyvin ja jälkeenpäin iho oli pehmeä ja puhdas.  Purkki oli myös omaan silmää miellyttävä ja mukana tullut lasta helpotti tuotteen ottamista. 
 Jatkettiin kuorinta linjalla. Huulikuorinta oli molempien lemppari kaikista tuotteista. Kaikki jotka tietää mun karmeen rohtuneet ja kuivat huulet, niin tämä oli kyllä just mulle tehty tuote. Helppo käyttää, tuoksui mintulle ja hoiti hommansa. :) 


Kerran ku kunnolla alettiin testaan tuotteita, niin aatelin vielä kokeilla jalkanaamiota. Naamioita on tullut testattua jos jonkinlaisia, mutta jalkanaamiota en muistaakseni ole ennen testannut. Tämä oli antiseptistä, ja hohkakiveä sisältävää naamiota joka levitettiin jaloille, annetiin vaikuttaan ja huuhdeltiin hieroen pois. Tää oli vähä ehkä sotkusta hommaa, mutta viilensi mukavasti jalkoja ja pehmensi ihoa. Ehkä tätä ei tuu joka viikko käytettyä, mutta tää on kyllä kiva lisä jalkahoitojen yhteyteen.

Saunomisen jälkeen laitettiin vielä Zealin sheet maskit kasvoille.  Siskolle annoin ultra kosteuttavan naamion ja itelle laitoin tuon acne iholle tarkoitetun maskin. Molemmat kosteuttivat kyllä hyvin ihoa, enkä edes iltarasvaa tarvinnut iholle. 

Iltaan kuului myös meidän jo perinteeksi tullut hetki kattoa syke sarjan jaksoja ja syödä iltapalaa yhdessä. Sauna iltoja osaa kyllä arvostaa nyt ihan eri tavalla, kun tulevassa kämpässäni saunaa ei siis ole, mutta onneksi sentään iso kylppäri jossa pystyy jatkossakin kauneusjuttuja värkkäileen :) 

Tuotteet saatu Premiumsaippua.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti