maanantai 17. helmikuuta 2020

Ystävänpäivä kahvit

 Tänä vuonna ystävänpäivää vietin siskolla yökyläilyn merkeissä. Perjantaina käytiin siskojen kanssa syömässä keskustassa. Lauantaina laitettiin Merin kanssa kahvit tulille ja pyydettiin "Oulu" perhettä juomaan ystiskahvit, päivän jälkikäteen. 

Tein pitkästä aikaa jäätelö kakkua, vähä eri tyylillä kuin ennen ja macaronseja piti taas testata. Eihän ne täysin tälläkään kertaa onnistunut, mutta jospa joskus!
Mä oon kyllä aina tykännyt ystävänpäivästä. ( ja vaaleanpunaisesta teemasta!) Vaikka jokainen päivä onki ystävänpäivä, niin on kiva että vuodessa on yksi erityinen päivä, jolloin voi muistaa erityisesti nuita elämän tärkeitä tyyppejä. Vaikka en päässyt nyt näkemään ystäviäni, lähetin muutamalle postissa pienen yllärin. Mielessä olikin kiitollisuus kaikista ihanista ystävistä ympärillä. 

Nyt onki Maanantai ilta. Aamulla kävin salilla ja kaupassa. Päikkäreiden jälkeen tein pitkästä aikaa muusia ja mantelikalaa. Pyykit nakkasin koneeseen ja koitin ripustaa uusia verhoja ( vihaan verhojen laittoa). 

Nyt iltapalaa ja telkusta neljän tähden illallinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti