torstai 12. marraskuuta 2020

Plussia ja Miinuksia

Marraskuussa jo mennään. Aika menee välillä niin hiljaa, että odottaa vain tuntien kulkeutumista ilta salkkareihin ja sitten taas välillä aika rientään niin nopeaa, että sitä sortuu taivastelemaan. Viime päiviin on kuulunut niin hyvää kuin huonoakin. Ei mitään mullistavaa siis.


+ Kynttilät ja jouluvalot   Rakastan kynttilöitä ja jouluvaloja, ja vihdoin oon saanut laitettua jouluvalot roikkumaan ja melkein joka ilta tykkään laittaa kynttilät tuikkimaan. Nyt jos milloin tunnelmointi on se juttu.

-(Pää)kipu ja migreeni   Nyt ollut kunnon pääkipu putki päällä, useempana päivänä särkenyt päätä silleen häiritsevästi ja parina yönä herännyt kovaan jyskytykseen. Lisäksi yhesti pitänyt migreeni kohtauslääkekin ottaa kivun karattua korkeuksiin. Vihaan.

+ Tähtitaivas ja pimeys  Pieni pakkanen, hämäryys ja tähtitaivas on itselle mieluisin hetki käydä ulkona. Tunnelmallista, kaunista ja ripaus melankolisuuttakin. 

-Ikävä ja huolet  Mainitaan nyt tämäkin. Joskus ikävä on toki "ihanaa",mutta tällä hetkellä se on raastavan surullista.



+ Kofeiiniton kahvi  Ennen ajattelin, että mitä järkeä kofeiinittomissa kahveissa, mutta tämä Kulta katriinan Relax kahvi sopii mun myöhäisiin kahvi himoihin. Kaverin kanssa onki tullut jo perinteeksi "käviskö kofeenittomat? ".  Selvennykseksi vielä, että tätä siis juon vaan jos myöhään kahvihammasta kolottaa,vaikkakin koen että ei kofeiini vaikuta mun uniin merkittävästi.

- Maskin käyttö  Oon nyt yrittänyt pitää maskia kasvoilla, jos oon käynyt paikoissa missä paljon ihmisiä ja turvavälien pitäminen haastavaa. Ei kai saisi valittaa kun toiset pitää päivittäin töissä niitä, mutta itsellä ainakin pääkipu provosoituu maskin pitämisestä..
 

+ Läheiset Se isoin plussa. Ystävä jonka kanssa voit jakaa kaiken, siskot joiden kanssa oot päivittäin tekemisissä, kaverit jotka soittelevat kuulumisia.. <3 

ja laitetaan vielä extra plussaksi 

Jouluradio  Jouluradio on soinut melkein joka päivä. Jouluradion sivuilla myös kätevä valikoima niin lasten joulumusaa kuin rouheampiakin lauluja. Tosin ihan pakko mainita että parhaillaan telkussa pyörivä vain elämän biisit soivat myös jouluradion rinnalla ahkerasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti