perjantai 8. tammikuuta 2021

Joulu 2020

Kai se on pakko pikkuhiljaa myöntää, että joulu alkaa olla takanapäin, tosin joulujutut pysyvät minulla ainakin nuutinpäivään asti. Joulu meni melko perinteisesti kotikotona. Jouluviikolla tosin oli vielä Oulussa lääkäri aika ( josta myöhemmin) ja sen jälkeen pääsin vihdoin kotikotiin tekemään joulusiivouksia ja asettumaan joulun viettoon. Parastahan joulussa on se itse odotus ja tunnelmointi. 


Joulu sujui muutoin melko perinteiseen tapaan, mutta serkkujen näkeminen jäi vähemmälle ja mummoakin tuli nähtyä vain ulkosalla. Itselle parasta oli, perheen kanssa vietetyn ajan lisäksi,nähdä lasten ilo niin jouluvaloista kuin lahjoistakin. Niin ja  ne rauhalliset kahvihetket joulukuusen valossa ja tuoksussa<3

Tapaninpäivänä oli rakkaan ystävän vauvan ristiäiset Haapavedellä ja minulla oli kunnia päästä tämän pienokaisen kummiksi <3   Mahtuihan tuota joulun ajalle myös yhdet kihlajaiskahvit ja myöhemmin isosiskoni 40v kahvihetki. <3 




Niin ja näin myös ensi kertaa isoveljen syyskuussa syntynyttä pienokaista. Osa perheestä tuli sitten joulun "pää"päivien jälkeen petukkaan ja päästiin kummipojan kanssa pelaamaan niin afrikan tähteä kuin tekemään vielä vuoden viimmeiset tortut. 

Vuosi puolestaan vaihtui ei niin hyvissä fiiliksissä ja flunssasta ( koronatestissäkin tuli käytyä) kärsien. Uuden vuoden viettäminen ei tänäkään vuonna tuntunut erityisen hyvältä. Tammikuu ja hiljalleen saapuva kevät ei kuulu asioihin jotka aiheuttaisivat innostusta tai hymyä suupieliin. 

Nyt on kuitenkin jo tammikuun kahdeksas päivä ja oon palannut kämpilleni. Nähtäväksi jää, miten alkuvuodesta selvitään.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti