tiistai 8. marraskuuta 2016

Kuulumisia

Haluaisin niin paljon kirjoittaa hyvästä päivästä, tai ei edes hyvästä vaan paremmasta päivästä. Mutta haluan kirjoittaa siitä sitten, kun sellainen oikeasti on,en vain esittää että nyt olisikin päivä valoisampi. Eli ei, kulissien ylläpitoa. Sitä näkyy aivan liian paljon sosiaalisessa mediassa. En tarkoita että tarvitsisi päivittää huonoista hetkistä,mutta minusta on hassua että ihmiset päivittävät  elämän kivoja asioita,mutta tosielämässä totuus usein on toisenlainen. Päivitetään kauniita kuvia aamupalapöydästä tekstillä "Love morning"  ja oikeasti parhaillaan itketään elämän raadollisuutta. Tai niitä jotka laittavat puolisostaan kuvan ja kilon sydämmiä päälle,ja toisessa huoneessa puoliso pakkailee tavaroita lähteäkseen. Ehkä vähän kärjistetty esimerkki,mutta pointin varmasti löysitte.   Kirjoitan niillä sanoilla ja niillä tuntemuksilla mitä mielessä liikkuu,ilman kaunisteluja. Rehellistä tekstiä.

Mitä mun päiviin kuuluu?

Sairaslomalla olen. Välillä suolaisen katkera ja vihainen etten pysty olemaan töissä,välillä taas itken helpotuksesta kun tiedän että oloni ei kestäisi töissä käymistä. 

Kivun tasot vaihdelleet. Pääsääntöisesti silti vas asteikolla ollaan siinä 6-8 tuntumassa. Vkl meni melko harmaasti, pyhäinpäiviä kaksi putkeen,liikaa aikaa muistella menneitä, pelätä tulevaa ja vaipua epätoivoon. Lauantai meni kivun kanssa asteikolla 6,levähtäessä, maatessa. Sunnuntaina taas olo oli huonompi ja illan istuinki kylpyammeessa lähemmäs kolme tuntia. Soitin kipukaverille pitkän puhelun ja pystyin avautumaan myös niistä elämän harmaista alueista. Kylpyhetki helpotti hetkellisesti,mutta sen jälkeen tuli ns saunakrapula eli lämpimästä kun tullaan kylmään,niin olotila ei tykännyt. Yön valvoinki melko kovissa kivuissa. 

Vaikka en tänne ole niin kertonut psyykkisen puolen sairauksista,niin onhan tuo olo ollut psyykkisesti melko huonona. Mikä ei tietenkään ole yllättävää,jatkuvan kivun kanssa. Mutta siihen liittyy niin paljon muitakin asioita,joille ei nyt annetta mahdollisuutta muuttua teksteiksi.
Eilisen ilta meni sumuisissa tunnelmissa, ja aamulla heräsinki jälleen,tuttuun pääkipuun. 

Tänään mun rakas ystävä tulee yökylään. Luvassa siis kehittäviä keskusteluja, hyvää ruokaa,saunomista ja luultavasti myös sitä kuuluistaa naisten hömppää.

pss.Laittakaahan kommenttikenttää ehdotuksia mistä aiheesta haluaisste lukea,esim mielipide postauksia yms :) 

2 kommenttia:

  1. Voi olla että oot jo näistä kirjottanut mutta en vaa (lääketokkurassa) nyt muista. ��
    -Kavereiden suhtautuminen kipuun ja kuinka hyvin ymmärtävät sen. Onko joitaki kavereita jääny siksi että ne ei ymmärrä kuin iso asia on krooninen kipu ja ehkä vähätteleeki sitä?
    -Sairaalaelämästä. Miltä sairaalassa olo tuntuu? Turhauttavalta vai helpottavalta.

    VastaaPoista
  2. Sarkku: Kiitos kommentista! Molemmista aiheista oon jonku verran kirjottanut,mut pitääpä kirjottaa viel sit ihan kunnolla.

    VastaaPoista